• Haberler

  • 09 Nisan 2024

BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleÅŸtiren Tekkeköy Belediye BaÅŸkanı Mustafa Candal, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Tekkeköyümüzü güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Tekkeköy Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez toplandı. 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı olan Tekkeköy Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı yerel seçimlerde sandıktan zaferle çıkarak Tekkeköy Belediye BaÅŸkanı olan Mustafa Candal yönetiminde gerçekleÅŸtirildi.

“Ä°lçemizin geliÅŸimi için el ele vereceÄŸiz”
Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuÅŸan Belediye BaÅŸkanı Mustafa Candal, “Bugünden sonra Tekkeköy için uÄŸraÅŸacağız. Bizim siyasetimiz 31 Mart'tan sonra bitmiÅŸtir. Ä°lçemizin geliÅŸimi, deÄŸiÅŸimi ve geleceÄŸi hususunda tüm meclis üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Tekkeköy’ümüzü güzel günlere taşıyacağız. El ele vereceÄŸiz, Tekkeköy için yapılacak ne varsa her birlikte yapacağız. 58 bin nüfusun tek yürek olmasını istiyorum. Yeni bir gelecek inÅŸa etmek istiyorum. Toplantımızın ve alınan kararların Tekkeköy’ümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum“ dedi.

BaÅŸkanvekilleri ve komisyon üyeleri belirlendi
BaÅŸkan Candal’ın konuÅŸmalarının ardından mecliste belirlenen gündem maddeleri görüÅŸülerek üye seçimleri yapıldı. Yapılan oylamalar ile meclis baÅŸkanvekilliÄŸine Aydın Çift, Mustafa Boyacı, katip üyeliÄŸine Kenan Beyazyüz, Sercan ÅžahbazoÄŸlu, Vahit Erdal, Ziya Kalafat, encümen üyeliÄŸine Kamil Çilingir ve Talip Ayyıldız seçildi.

Daha sonra meclis toplantısında imar komisyonu, plan ve bütçe komisyonu, çevre ve saÄŸlık komisyonu, hukuk komisyonu, eÄŸitim kültür turizm ve spor komisyonu, kadın erkek fırsat eÅŸitliÄŸi ve aile komisyonu ile tarım ve hayvancılık komisyonu üyeleri belirlendi.